Nieuws

JANUARI 2019

Nieuwe website!

Er werd druk gebouwd aan onze website de afgelopen weken. We hopen dat jullie hem leuk vinden! 

Kijk zeker eens rond.

FHE 2019

We zijn erbij op Flanders Horse Expo 2019! Onze 'moeder'organisatie BSFP heeft ook dit jaar weer een prachtige stand in de expohallen te Gent.  Elke dag zal er iemand van ons meehelpen aan de stand! Je kan altijd bij ons terecht met vragen over activiteiten of onze werking. 

hopelijk tot dan!

DECEMBER 2018

Beste wensen!

Vergadering JongBSFP

Na enkele succesvolle jaren mee gebouwd te hebben aan het JongBSFP, hebben Joke en Inne sinds september 2018 het JongBSFP wegens tijdsgebrek en met spijt in het hart, verlaten. Er werd een oproep gelanceerd  via onze facebookpagina. Zij die interesse hadden, werden uitgenodigd op deze vergadering. 

Er werd kennis gemaakt, de werking van JongBSFP werd toegelicht en er werden activiteiten gekozen voor 2019. Per activiteit werden verantwoordelijke werkgroepjes samengesteld. Deze gaan nu hard aan de slag! 

De samenwerking klinkt alvast veelbelovend. Wie allemaal mee bouwt aan het JongBSFP van de toekomst, kan je lezen bij 'Over ons'.

Flanders_hores_expo.png
 
 
 
 
 
 

FEBRUARI 2019

Website online!

Er werd heel hard gewerkt aan deze website. Vanaf nu is hij ook online te vinden op het webadres
www.jongbsfp-sbcfjeune.net 

Flanders Horse Expo

Met JongBSFP hebben we een fijne act in elkaar gestoken. Yana, Izy en Viefke vertolken het sprookje  van Doornroosje. Kom hen zeker bewonderen in de longeercirkel op zaterdag en zondag!

Verder kan je ook nog het BSFP Promotie team aan het werk zien, alsook een super menshow en een clinic van Jenny. Onze eigen Claudia rijdt met haar friese merrie Tjitske ook mee in een clinic van Floor van den Dungen op zaterdag! 

Een vol programma dus voor onze supporters! Hieronder alvast een overzicht met onze activiteiten.
We hopen jullie te mogen ontmoeten aan onze stand in hal 5!

25/2/2019

Flanders Horse Expo was een succes!

Vrijdag, zaterdag en zondag kwamen onze mooie zwarte parels vele malen aan bod op de grote beurs in Gent. Marc en Fred van het mennen, Jenny in haar clinic, Yana en Izy met de voorstelling van Doornroosje, en dan nog Patricia, Jenny, Kelly, Liesbeth, Anke en Minke van het promotie team: het was fantastisch!

 

Meer foto's volgen eerstdaags! 

 

18/3/2019 - Finale BSFP Trofee 2018-2019

Gisteren, zondag 17/03/2019 was het eindelijk zover. De finale van de BSFP Trofee 2018-2019!

Opnieuw waren we te vinden in manege De Rietbeemden in Geel. Gewapend met onze laptop, onze dozen met koekjes, zadeldoeken, paardenborstels, bekers en medailles, onze startlijsten en daarnaast nog een map met organisatie van de bbq, gingen we deze dag tegemoet.

De fotograaf (AJ Pictures Verpoorte), de jury (Dhr. Jo Cauwberghs en zijn lieve vrouw), de steward Marc stonden paraat om de zwarte parels te ontvangen. 

De voormiddag verliep vlot! Er werd supergoed gereden.

In de BZG kwamen dit seizoen beduidend minder combinaties aan de start. De enige 2 die het aantal selectieproeven haalden waren Mieke Van Olmen en Amber Duijkers. Zowel in de voormiddag als in de namiddag kwam Mieke met haar Haitse afstamming Fleur van't Wilbroek er als eerste uit. Amber werd met Willem wb telkens mooi 2e. 

 

De initiatieproef was al een heel seizoen haasje over, vooral tussen de drie eerste combinaties. Gerda Mondelaers met Okke (v. Onne) wonnen zowel de voormiddag proef als het kampioenschap. Waar Claudia Senden met Tjarda in de voormiddag 2e werden, en Lindsey Vandamme met Siebert 3e, was het bij de finaleproef net omgekeerd. Bijzonder knap gereden hoor dames! Dat belooft voor niveau 1 volgend jaar!

In Niveau 1 werd het ook spannend. 5 combinaties namen het tegen elkaar op. In de eerste proef werd Liesbeth de Laat met Lobke (v. Mewes) 3e. Vooraf gegaan door Yana Van Beeck met Gino (2e) en Izy Pauwels met Iemcke, die met 70% een mooie eerste plaats behaalde. De finaleproef had dezelfde top 2, maar deze werd nu aangevuld door Nathalie Claes met Ijelko.  Proficiat dames, ook hier werd er sterk gereden! 

 

Anouk Noyens, die we eigenlijk bijna onze 'huisamazone' kunnen noemen - zij rijdt al sinds jaar en dag mee met onze wedstrijden. zette 2 hele knappe proeven neer. Zij won het kampioenschap met haar Thime. Twee keer tweede werd Kelly Vermeyen en haar lieve Ulke. Good job ladies, hopelijk zien we jullie terug in niveau 3!

 

Ook in niveau 3 een oude bekende: Astrid Steijlen. Zij wint al ieder jaar haar klasse met Vasco. Ook vandaag kwam, zag en overwon ze met haar zwarte vriend. Tweede werd Anke Mertens met stoere Tjedde. Twee pracht combinaties waarop we trots mogen zijn!

 

Patricia Mannaerts kwam ook vandaag aan de start. Ze bracht Otto, Jelle en de fantastische Doeke mee. Ze werd eerste in respectievelijk Niveau 4, Sint George en Grand Prix. 

 

Bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft om deze dag te laten slagen.

In het bijzonder dank aan Nele Dobbelaere en Marc de Laat voor de onaflatende hulp, inzet en motivatie!

 

Nu even welverdiende wedstrijd-pauze en dan zien we jullie graag terug in september!

Groetjes,

Liesbeth 

documenten die je hierbij kan terugvinden: klassement, uitslagen

Foto's met dank aan AJ Pictures Verpoorte

 
copyright JongBSFP -  januari 2019